Contact Us

If you wish to contact us directly, please leave your email and a message here.

indien u ons wenst te contacteren, gelieve hier uw email en boodschap in te geven.

Si vous voulez nous contactez directement, laissez-nous votre email et votre message.

provooststraat 114
1050

+32-470-84.72.80

blog

new place @avenue lepoutre 28

annelies espeel

hi there, I have some exciting news for you. I am moving into my new space at Avenue Lepoutre 28, 1050 Ixelles from next week onwards. Am looking forward to working in my new workspace as I will have two tables to work with, which means you can now come i.e. 17h, 17h30, 18h, 18h30 and 19h. So more time for more patients ! great news!

bonjour, Je suis très heureuse de vous annoncer qu'à partir d'octobre je vais travailler fulltime dans mon nouvel espace avenue lepoutre 28, 1050 Ixelles. Je vais pouvoir accommoder plus de patients car j'aurai deux tables de massage dans une salle chaqu'une, donc le soir par exemple vous pourriez venir ver 17h, 17h30, 18h, 18h30 et 19h. bonne nouvelle!

Hallo hallo, ik heb geweldig nieuws om aan te kondigen. Vanaf oktober zal ik een nieuwe werkruimte hebben in Lepoutrelaan 28, 1050 Elsene, waar ik voltijds zal werken. Er zijn twee afzonderlijke ruimtes met behandeltafel voorzien waardoor ik meer patiënten kan behandelen in evenveel tijd. Heerlijk nieuws toch!